Gree-Gree Kft

Ajánlatunk üzletfejlesztésre

Ajánlatunk üzletfejlesztésre - Business mentoring és coaching

International_experience.jpg

Nemzetközi üzletfejlesztési tapasztalat

Ismeretek, módszerek, felismerések

AC_vilagterkep-végleges2.jpg

Nemzetközi tapasztalatok átadása

Ügyfeleinknek átadásra kerül az ActionCOACH vállalkozásfejlesztési ismeretanyagából, a több száz bevált rendszeréből és üzleti fogásából az ügyfélre szabott programcsomag, továbbá a több mint hetven országban dolgozó ezernél több franchise partnerünk tapasztalata, amit 1993-as cégalapítás óta gyakorlatilag minden iparágban sikerült felhalmozni. Nincs olyan, hogy valamilyen témában elakadunk, mert a nemzetközi háttér adja a válaszokat.

Többet kapsz, mint gondolnád


Egyéni_coaching_szürke.jpg

Egyéni mentoring és coaching

Programunkon keresztül elérhetővé tettük a kis- és középvállalatok vezetői és tulajdonosai részére azokat a minőségi és szakirányú üzleti támogatási rendszereket, amelyek egy nemzetközi nagyvállalat igazgatójának természetes módon állnak a rendelkezésére. A tizenhárom hónapra tervezett egyéni mentoring és coaching programcsomagjaink hatékony üzleti megoldásokat kínálnak a vállalkozóknak.

Élvezni fogod és várni fogod a következő találkozónkat…


Csoportos_coachin_javított.jpg

Csoportos coaching

Mikro-vállalkozásoknak ugyancsak ajánlunk egy testre szabott csoportos három hónapos mentoring és coaching programot.

Az üzletfejlesztés lehetséges módjairól, a nagyobb hatékonyság eléréséről és az üzleti siker elérésének útjairól fogunk beszélgetni a csoportban, ahol négy-öt nyitott gondolkodású – nem versenytárs – vállalkozó társ lesz jelen. Az előre garantálható, hogy az első felismerések egyike az lesz, hogy az üzleti gondok többsége nem is olyan egyedi: egy konkrét iparágból jött vállalkozótól olyan kérdéseket vagy tapasztalatokat fogunk hallani, amelyeket egy másik iparágban dolgozó vállalkozó is megfogalmazhatott volna.

Egymásról és az üzletről sok újat fogtok megtudni…


Workshop.jpg

Növekedési workshop

Az emberek mindössze 3%-a rendelkezik leírt célokkal, pedig a tudatosság – különösen az üzleti életben – a sikeresség egyik alapfeltétele. Mit kell egy vállalkozásban megtervezni és milyen időintervallumban? Ne gondold, hogy a pénzügyi terv a vállalkozásod fejlesztésének a TERVE!

Egy egész napos interaktív program keretében kiemeljük a vállalkozásod legfontosabb területeit, értékeljük azokat és közösen meghatározzuk, melyek a további fejlődés útjai. A nap végén nem csak új gondolatokkal távozol majd, hanem azzal a felismeréssel, hogy mi legyen a következő 90 napra az akcióterved.

Felismered, hogy mi az igazán fontos…


Üzleti_sikerindex_grafikon.jpg

Egyedi Üzleti Sikerindex

Vajon miben különbözik az ügyfél cégének a mai tevékenysége egy ideális vállalat működésétől? Erre a kérdésre keressük a választ egy interjú során készülő felmérés keretében. Az eredmény érzékletesen és emészthetően mutatja meg az ügyfél vállalkozásának üzleti minőségét és működését minden meghatározó területen. Ebben a felmérésben kapjuk meg a kezdeti, kiinduló adatokat ahhoz, hogy meg tudjuk határozni a vállalkozóra és a cégre szabott egyedi üzletfejlesztési programot.

Magad fogod szembesíteni magaddal - izgalmas lesz…


6-5-4 útF.jpg

Több területen, több szinten és több úton haladunk végig

Az eddig felhalmozott nemzetközi tapasztalatok alapján a cégtulajdonossal együtt végigvesszük vállalata működésének minden egyes területét. Nem marad ki semmi. A végén realizáljuk a tervezett profitot. Ha nem, akkor életbe lép a garanciánk.

Ez lesz a legjobb befektetésed!


KLUBÉLET_ÚJ.jpg

Klubprogramok

A csoportos szakmai eszmecserék ActionCOACH klubéletének a részei. Nemcsak a személyes megjelenéshez kötötten érhetőek el, hanem a videoleckéken keresztül is, melyekben Brad Sugars ActionCOACH alapító és munkatársai dolgoznak fel egy-egy témát.

Az ActionCOACH szakkönyvei kimerítően és érdekesen dolgoznak fel vállalkozásfejlesztési témákat, melyek az actioncoach.com honlapon keresztül rendelhetők meg.

Az élmény és a haszon egyszerre lesz jelen


Jason-Playing-Leverage_javított.jpg

Üzleti szimulációs játék

A Versenyelőny (Leverage) üzleti társasjáték az ActionCOACH alapvető módszertani összefüggéseit játékos formában állítja a középpontba: arra a kérdésre kaphatunk választ, hogy miből is lesz profit egy vállalkozásban.

A játék lehetőséget ad a piaci versenytársak kijátszására, profitnövelő megoldások elsajátítására, körmönfont megoldások kitalálására.

Magával ragadó társasági élményt nyújt a játékosoknak, mely ismeretségek és barátságok kötését is elősegíti.

Újra szeretnéd játszani, mert rájössz, hogyan nyerhettél volna…