Gree-Gree Kft

ActionCOACH

Gree-gree Kft az ActionCOACH (Las Vegas) franchise partnere:

Üzletfejlesztési tanácsadó és tréner - Business mentor & coach


business-documents (1).jpg

Olyan megoldásokkal és gondolatokkal támogatunk, amelyek gazdagabbá teszik a vállalkozásodat.

AC_colorLOGO(with trademark)-grey.png

Bred_Sugars_25_év.jpg

Az üzleti coaching fogalmát 1993-ban Brad Sugars az ActionCOACH alapítója vezette be a köztudatba. Cége ma is az iparága csúcsán van. Az ActionCOACH azzal vált a világ elismerten első számú üzleti coaching vállalkozásává, hogy több száz bevált rendszerével és üzleti fogásával biztosít garantált eredményeket az ügyfeleinek.

Az ActionCOACH a kis- és középvállalatok tulajdonosait avatja be abba, hogyan lehet egy önjáró, stabilan fejlődő és profittermelő céget felépíteni úgy, hogy a vállalkozónak több szabadideje és több elkölthető pénze legyen.

Hetvenhét országban több mint ezer partner coach dolgozik és cserél egymással és a las vegasi központtal ismeretet, tapasztalatot a gyakorlatilag minden iparágban működő vállalkozások üzletfejlesztése kapcsán felmerülő kérdésekről.


És…az ügyfeleknek ez tetszik!


Jószolgálati2.jpg

Ügyfeleink

Azon kis- és középvállalatok tulajdonosai, akik nyitottak a változásra, készek az új ismeretek befogadására és ami a legfontosabb: soha sem elégszenek meg a középszerűséggel vagy a félmegoldásokkal.

Ügyfeleink azok a vállalkozók, akik olyan eredményeket akarnak elérni, amelyekre büszkék lehetnek a világ előtt. Egy vállalkozás továbbfejlesztéséhez szükséges, de nem elégséges feltétel az általános üzleti ismeretbővítés. Mi konkrét, mérhető és értékelhető megoldási javaslatokat adunk konkrét problémákra.


És…nekik ez tetszik!


IMG_6796.jpg

Amire esküszünk

Egyetlen olimpiai bajnok sem lenne aranyérmes, ha nem lenne mellette a személyi edzője, aki irányítja a versenyzőt az egyéniségére és a sportágára szabott programmal.

Találkozott már valaki csoportos zongoraoktatással?

Mentoring és coaching programunk azért hatékony, mert a vállalkozó személyére és cégére szabottan alakítjuk ki. Az együttműködő ügyfél a program végére magabiztosan és sikeresen fogja működtetni az új üzleti reflexeit, ahogy a bajnok a saját reflexeit, amikor a döntőben megnyeri a csatát, vagy, ahogy a zongoraművész a kezének a reflexeit, amikor a billentyűkön bemutatja játékát.


A csapatunk


Schmidtné_Portré1.jpg

Schmidtné Dr. Németh Mária - CEO, üzletfejlesztő mentor és coach

Munkám során mindig az vezérelt, hogy segítségemmel adekvát és kölcsönösen előnyös döntéseket hozhassunk. Korábban a megszerzett tudásomra és tapasztalataimra és sokszor az ösztönös megérzéseimre támaszkodhattam. Az üzleti életben gyakran találkoztam olyan briliáns termékekkel, amelyek nyereséges hasznosításában rejlő lehetőség kiaknázatlan maradt, mert a vállalkozó nem rendelkezett a megfelelő szintű üzleti tudással. Sokszor láttam azt is, hogy a vállalkozó képtelen kitörni cége működtetésének mindennapos szorongással járó, sok esetben túlterheltséget okozó feladatainak rabságából, abból a bizonyos mókuskerékből, amely felemészti minden energiáját. Számomra az ActionCOACH nyújt hiteles támogatást az ilyen helyzetek feloldásához, amely tudatos szintre emeli a segítségnyújtási képességet.


Schmidt_portré1.jpg

Schmidt András - CEO, üzletfejlesztő mentor és coach

24 évig voltam legfelső vezető magyar és nemzetközi vállalatoknál. Párhuzamosan szabadidőmben építettem a családi vállalkozásunkat, mert előbb-utóbb szerettem volna önálló vállalkozó lenni. Mindenütt találkoztam hasznos és haszontalan vállalkozói gyakorlattal. Nem tapasztaltam korábbi pályám során sehol - még a családi vállalkozásunkban sem - tökéletes üzletvezetést. Valamilyen meghatározhatatlan, megfogalmazhatatlan hiányérzetem mindig is volt. Az ActionCOACH a teljes körű rendszerszemléletével fogott meg, az üzleti megoldások tárházával és az első osztályú mentoring módszertanával - amely ma a világon az egyik leggazdagabb ismerethalmaz a business consulting iparágban.


Kóczián_nélkül_csoport.jpg

Csapatunk tetszeni fog


 

Meghívhatunk egy jó hangulatú beszélgetésre…?

Lépj kapcsolatba velünk és mi jelentkezünk nálad!