Gree-Gree Kft

Projektmenedzsment

Új projektek megvalósítása

mentorship.jpg

Az üzletfejlesztési rendszerünk egésze és a partnereink támogatása a közös sikerünk kulcsa

Referenciánk a kompetenciánk mértékegysége


Az eddig megvalósított projektek megrendelőinek ez tetszett…


IMG_2267.JPG

Új projektedhez szakmai támogatást keresel..?

Egy kis- és középvállalat tulajdonosa saját szakterületén biztonságosan mozog. E biztonságot elhagyni nem egyszerű feladat, amikor például:

- szeretne egy olyan iparágban is befektetni, amely eddig nem az ő szakterülete volt…

- franchise rendszert szeretne felépíteni…

- szeretne széleskörű külpiaci kapcsolatokra szert tenni, egy új országcsoportban, egy új földrészen, de eddig csak a belföldi piacra dolgozott a cége…

- szeretne megvenni egy másik céget, vagy részt venni egy privatizációs tenderen. Konzorciumot kellene létrehozni.

- szeretne szabadalmat, know-how-t adni-venni annak bevezetési kötelezettségével együtt. Innovációs lehetőséget keres…

és így tovább…


És a KKV egy új fejlődési pályára állt…


HandshakeCell_jav.jpg

Tanácsadóra (mentorra) van szükséged és/vagy üzletfejlesztő trénerre (business coachra)..?

A két szolgáltatás egymást kiegészítve a leghatékonyabb. Cégünk munkatársai mentorként és coachként is dolgoznak minden ügyfélünknél. A tisztán tanácsadóként dolgozó szakemberek (consultant, advisor) azok, akik részfeladatot vállalnak egy-egy projekt megvalósításában (környezetvédelmi, jogi, adóoptimalizáló, HR, PR tanácsadók..), maguk végzik el a munkát és a munka végén velük együtt a szakismeret is távozik a cégedből.

A mentor-coach a szakmai ismereteket a vállalkozási vertikum teljes rendszerében nyújtja át a megbízójának (szövetségben a tanácsadókkal), és az ügyfélnél az új szakismeretek és szakmai fogások elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Távozásakor a szakismeret az ügyfélnél marad.


 És mindazt, amit a velünk való együttműködésből kaptál,

más iparágban is bátran és hatékonyan hasznosíthatod…

És ez tetszeni fog!


Performance-Appraisal.jpg

A vágyad hajt, vagy a félelmed…?

Minden döntésünk eredője valamely érzelmünk: vagy a vágyunk - hogy elérjünk, megkapjunk valamit -, vagy a félelmünk - hogy döntés híján nehogy veszteséget szenvedjünk valamiben. A coaching és mentoring a vágyak megvalósításának és a félelmek leküzdésének módszertanát adja ügyfelének a kezébe. A kapott ismeretek és eljárások magabiztossá és sikeressé teszik kliensünket a további üzleti döntéseiben.


Minden üzleti megtorpanás legmélyebb eredője a félelem.

Minden üzleti siker legmélyebb eredője a vágy.


ask-the-coach-780x405.jpg

Kérd a mentorod-coachod támogatását!

Több nemzetközi pénzintézet nyújt a világ fejlettebb régiójában magasabb beruházási hitelt a kérelmezőnek, ha az igazolja, hogy egy mentor-coach felügyelete mellett dolgozik. Az ActionCOACH külföldön több bankkal is ilyen együttműködésben dolgozik. Magyarországon is van példa arra, hogy egyik bank magasabb hitelképességi mutatót állapított meg egyik ügyfelünknek, miután tudomására jutott, hogy az ActionCOACH-csal működik együtt.


És a biztonságérzet új életminőséget jelent számodra!


DT-1024-X-768-B.jpg

A projekt akkor sikeres, ha végigvisszük…

Egy projekt csak akkor sikeres, ha valóban keresletet generál a terméke vagy a szolgáltatása iránt. Ehhez adunk módszertant, üzleti fogásokat, felismeréseket. Nem lehet félúton abbahagyni, nem lehet elkedvetlenedni, hanem minden nap fel kell fedezni azt a lépést, amivel előrébb jutunk a célhoz. Nehéz és egyben élvezetes munka. Emberekkel kell dolgoznunk, őket mozgósítanunk, támogatásukat elnyernünk, a projektünk pozitív fogadtatását kell elérnünk az embereknél. Olyan kitartóan kell dolgozni, ahogy az olimpiai aranyéremért dolgozik egy igazi sportoló. De tréner, mentor nélkül neki sem megy. A siker kulcsa a mentori, tréneri támogatás minősége, a külső megfigyelés, a mérés, az analízis, a trénerrel való együttműködés egészének a rendszere.


A siker nem marad el! A siker feldob!