Gree-Gree Kft

Ajánlatunk üzletfejlesztésre

Üzletfejlesztési ajánlatunk - business mentoring és coaching

International_experience.jpg

Nemzetközi üzletfejlesztési tapasztalatok átadása

Ismeretek, módszerek, felismerések

AC_vilagterkep-végleges2.jpg

A világ legfejlettebb országaiból

Ügyfeleinknek átadásra kerül az ActionCOACH vállalkozásfejlesztési ismeretanyag a több száz bevált rendszeréből és üzleti fogásából az ügyfélre szabott programcsomag, továbbá a több mint hetven országban dolgozó ezernél több franchise partnerünk tapasztalata, amit 1994-es cégalapítás óta gyakorlatilag minden iparágban sikerült felhalmozni. Nincs olyan, hogy valamilyen témában elakadunk, mert a nemzetközi háttér adja a válaszokat.

Többet kapsz, mint gondolnád


Egyéni_coaching_szürke.jpg

Egyéni mentoring és coaching

Programunkon keresztül elérhetővé tettük a kis- és középvállalatok vezetői és tulajdonosai részére azokat a minőségi és szakirányú üzleti támogatási rendszereket, amelyek egy nemzetközi nagyvállalat igazgatójának természetes módon állnak a rendelkezésére. A tizenhárom hónapra tervezett egyéni mentoring és coaching programcsomagjaink hatékony üzleti megoldásokat kínálnak a vállalkozóknak.

Élvezni fogod a tréning minden percét és várni fogod a következő találkozónkat…


Generációváltás4.png

Generációváltás a családi vállalkozásban…

Mit tegyünk, ha az utódaink nem tudják, vagy nem akarják a vállalkozásunkat továbbvinni, mert (1) látták, hogy mennyit dolgoztak és kínlódtak a szüleik, s ők ezt az életmódot nem kívánják maguknak? Nekik ugyanis más céljaik vannak. (2) A gyermek más szakmát választott, mint a szülő, ezért úgy gondolja, hogy a családi vállalkozásához nem ért, mert nincs meg a speciális szakismerete és kapcsolatrendszere, hogy tovább vihesse az üzletet. (3) Ugyanakkor a család egésze szeretné, ha nem veszne el évtizedek munkája és annak eredményéből a szülők és az utódok még hosszú időn keresztül részesülhessenek. (4) A szülő addig akar dolgozni ameddig fizikailag és szellemileg bírja, meg szeretné a generációváltás után is tartani fontos szerepét, de azért jó lenne már háttérbe vonulni.

A gondolatban megoldhatatlan tűnő generációváltást valósítjuk meg sikeresen a szülőkkel és az utódaikkal történő szoros együttműködés keretében.

És nem kell az üzletet a szülőknek időskorukban bezárni vagy eladni, mert az utódok megtanulják, hogyan kell a tulajdonosi jogaikkal úgy élni, hogy a családi cég stabil jövedelmet termeljen nekik.


Csoportos_coachin_javított.jpg

Csoportos mentoring és coaching

Mikro vállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak ajánlunk három hónapos üzletfejlesztési mentoring és coaching programot.

Az üzletfejlesztés lehetséges módjairól, a magasabb hatékonyságról és az üzleti siker elérésének útjairól fogunk beszélgetni a csoportban, ahol négy-öt nyitott gondolkodású – nem versenytárs – vállalkozó lesz jelen. Az előre garantálható, hogy az első felismerések egyike az lesz, hogy az üzleti kihívások többsége nem is olyan egyedi: egy konkrét iparágból jött vállalkozótól olyan kérdéseket vagy tapasztalatokat fogunk hallani, amelyeket egy másik iparágban dolgozó vállalkozó is megfogalmazhatott volna.

Egymásról és az üzletről sok újat fogtok megtudni…


Csapatépítés1.png

Csapatépítő tréningek

A felszín feletti és alatti konfliktusokat elő kell hívni és meg kell oldani, hogy ütős csapatot építhessünk. Vajon szeretnek-e munkába járni a dolgozók? Szeretnek-e munkaidőn kívül együtt lenni? Milyen barátságok szövődnek? Úgy érzik az alkalmazottak, hogy a helyükön vannak a cégen belüli munkamegosztásban? Megbecsültek? Motiváltak? Fáradtan mennek haza a munkából vagy feldobottan? Milyen sértődések, intrikák járnak körbe?

Hogyan lehet egy hatékony csapatot felépíteni a cégen belül, ahol a tagok egymást támogatják? Hogyan kell egymással és a külső ügyfelekkel kommunikálni ahhoz, hogy a felek között gyors és stabil bizalom alakulhasson ki?

Az ActionCOACH programját a legkülönbözőbb kulturális gyökerű országokban alkalmazzák sikeresen.

És egymást támogatni fogjátok mindenben…


Workshop.jpg

Növekedési workshop

Az emberek mindössze 3%-a rendelkezik leírt célokkal, pedig a tudatosság – különösen az üzleti életben – a sikeresség egyik alapfeltétele. Mit kell egy vállalkozásban megtervezni és milyen időintervallumban? Ne gondold, hogy a pénzügyi terv a vállalkozásod fejlesztésének a TERVE!

Egy egész napos interaktív program keretében kiemeljük a vállalkozásod legfontosabb területeit, értékeljük azokat és közösen meghatározzuk, melyek a további fejlődés útjai. A nap végén nem csak új gondolatokkal távozol majd, hanem azzal a felismeréssel, hogy mi legyen a következő 90 napra az akcióterved.

Felismered, hogy mi az igazán fontos…


Üzleti_sikerindex_grafikon.jpg

Egyedi Üzleti Sikerindex

Vajon miben különbözik az ügyfél cégének a mai tevékenysége egy ideális vállalat működésétől? Erre a kérdésre keressük a választ egy interjú során készülő felmérés keretében. Az eredmény érzékletesen és emészthetően mutatja meg az ügyfél vállalkozásának üzleti minőségét és működését minden meghatározó területen. Ebben a felmérésben kapjuk meg a kezdeti, kiinduló adatokat ahhoz, hogy meg tudjuk határozni a vállalkozóra és a cégre szabott egyedi üzletfejlesztési programot.

Magad fogod szembesíteni magaddal - izgalmas lesz…


WEBLAPRA_Program.jpg

Több területen, több szinten és több úton haladunk végig

Az eddig felhalmozott nemzetközi tapasztalatok alapján a cégtulajdonossal együtt végigvesszük vállalata működésének minden egyes területét. Nem marad ki semmi. A végén realizáljuk a tervezett profitot. Ha nem, akkor életbe lép a garanciánk.

Ez lesz a legjobb befektetésed!


KLUBÉLET_Renew.jpg

Klubprogramok

A csoportos szakmai eszmecserék ActionCOACH klubéletének a részei. Nemcsak a személyes megjelenéshez kötötten érhetőek el, hanem a videoleckéken keresztül is, melyekben Brad Sugars ActionCOACH alapító és munkatársai dolgoznak fel egy-egy témát.

Az ActionCOACH szakkönyvei kimerítően és érdekesen dolgoznak fel vállalkozásfejlesztési témákat, melyek az actioncoach.com honlapon keresztül rendelhetők meg.

Az élmény és a haszon egyszerre lesz jelen


Jason-Playing-Leverage_javított.jpg

Üzleti szimulációs játék

A Versenyelőny (Leverage) üzleti társasjáték az ActionCOACH alapvető módszertani összefüggéseit játékos formában állítja a középpontba: arra a kérdésre kaphatunk választ, hogy miből is lesz profit egy vállalkozásban.

A játék lehetőséget ad a piaci versenytársak kijátszására, profitnövelő megoldások elsajátítására, körmönfont megoldások kitalálására.

Magával ragadó társasági élményt nyújt a játékosoknak, mely ismeretségek és barátságok kötését is elősegíti.

Újra szeretnéd játszani, mert rájössz, hogyan nyerhettél volna…